Banner
Hjem > Nyheter > Innhold

Fordelene med Myrr eterisk olje

Jul 27, 2020

myrrh essential oil

1. Hudeffekt

Myras spesielle natur beviser at den har sterk bakteriedrepende og betennelsesdempende evne, kan hemme hudbetennelse og har god effekt på kviser i ansiktet og eksem. Håndrensingsmiddel eller ansiktsrenser blandet med essensiell olje av myr er veldig effektiv for å ta vare på hud av kviser.


2. Fysiologisk effekt

Myrra har funksjonene som avslappende muskler, aktiverer blodsirkulasjonen, lindrer smerter og fremmer muskelvekst. Det behandler også det meste av betennelse i kroppen, som for eksempel magesår og problemer med tannkjøttet. Myrra har lignende effekter med Frankincense, og er spesielt bra for luftveisproblemer som forkjølelse, sår hals, magein i nesen og halsen, og for kvinner' s fysiske pleie.


3. Psykologisk effekt

På grunn av dets gode steriliserings- og desinfiseringseffekter, kan myrra effektivt stimulere nerveceller, og dermed styrke vitaliteten i hjernen og gjenopprette en levende mental tilstand. Riktig mengde myrra essensiell oljespray kan også styrke ånden, fjerne den dystre stemningen og gjøre folk optimistiske.


4. Andre effekter

De antibakterielle og betennelsesdempende egenskapene til essensiell olje av myrra gjør at essensiell olje til myrra er hovedbestanddelen av de fleste sammensatte hudpleieprodukter. Sammenslåing av essensiell olje med lavendel essensiell olje og lotion kan effektivt forbedre hudens tekstur, fukte huden, bekjempe rynker og bekjempe tørrhet; kamille essensiell olje kombinert med essensiell olje av myrra kan lindre kvinner' s lokale betennelse.


Du har kanskje dyp forståelse av essensiell olje fra Kina myrra. Xi' en Fengzu Biologisk Teknologi Co., Ltd., som en myrraoljeleverandør, har viet engros forskjellige monomer med gunstig pris. For lenge samarbeid er gratis prøver tilgjengelig. Vi' gleder oss til henvendelsen.


Back