Banner
Hjem > Produkter >> Kosmetisk råstoff

Hydraulisk syre Serum

FZBIOTECH hyaluronsyre
Chat nå

Produktdetaljer

FZBIOTECH er en profesjonell Hydraulic Acid Serum produsenter og leverandører i Kina, spesialisert på å gi de beste produktene med konkurransedyktig pris.  I lang tid samarbeid er gratis prøver tilgjengelig. Vi ser frem til din henvendelse.


Grunnleggende informasjon

ProduktnavnHydraulisk syre SerumAnnet navnHyaluronsyre
Spesifikasjon99%UtseendeHvitt pulver
Molekylær formelC14H22NNaO11 LeilighetMolekylvekt403.31
CAS NR.9067-32-7EINECS NR.618-620-0
OEM-tjenesteKapsel eller pillerStandard (standard)USP eller EP
LøseligVannSertifiseringerISO, Halal, FDA
Strukturell formelSodium Hyaluronate Powder

Hydraulisk syre serum er et fysiologisk aktivt stoff som er allment tilstede i menneskekroppen.

Det er en polymerisert enkelt strandet viskose sukker, bestående av glykolsyre og paracetamol aceton polymersukker.

Dens molekylære vekt er 1 million.


Fordeler

1.Hydrating, øke elastisiteten i huden, stram huden

2.Hyaluronsyre kan fremme spredning og differensiering av epidermale celler, eliminere oksygenfrie radikaler.

3.Hyaluronsyre kan forebygge og reparere hudskader

4.Hyaluronsyre kan gjøre vannfasen fortykning;og lim jevnt etter at oljefaseemulgering er utsøkt,har stabil emulgering. Det er en av de beste naturlige fuktighetsgivende ingrediensene i high-end kosmetikk, god kompatibilitet.

5.Hyaluronsyre kan legges til de fleste kosmetikk, for eksempel krem, lotion, essens, rensemiddel, bad, vaske hår, mose, ekspansjon, leppestifter, felles innhold er 0,05-0,5%.


Programmet


For mat:

Natriumhyaluronatpulver fordøyes og absorberes etter oral absorpsjon, øker forløperen for hyaluronsyresyntese i kroppen, noe som fører til en økning i mengden hyaluronsyresyntese i huden og andre vev, og dermed forbedre hudens vannretensjonsytelse, rik elastisitet og redusere rynker.


For medisinsk:

Hydraulisk syre serum pulver kan brukes i oftalmisk kirurgi, som hornhinnen transplantasjon, katarakt kirurgi, glaukom kirurgi, og kirurgi for å reparere retinal løsrivelse. Det kan også brukes til å behandle kneslitasjegikt. De administreres ved injeksjon i kneleddet og antas å fylle opp viskositeten til leddvæsken, og smører dermed leddene, demper leddene og produserer smertestillende effekter, og har også blitt brukt til å biosyntetisere stenter for sårheling. Disse stillasene har ofte proteiner festet, for eksempel fibronectin, for å lette cellemigrasjonen inn i såret. Det brukes også i anti-adhesjonsprodukter og er mye brukt i bekken- og abdominalkirurgi for å forhindre postoperative adhesjoner.


For kosmetisk:

Natriumhyaluronat er kjent som en naturlig fuktighetsgivende faktor på grunn av sin utmerkede fuktighetsgivende evne. Det er en vanlig ingrediens i hudpleieprodukter og kan brukes som en svært effektiv aktuell fuktighetskrem. I 2003 godkjente FDA en hyaluronsyreinjeksjon for å fylle bløtvevsdefekter. Den kan brukes til ansiktsrynker, utvide leppene, redusere rynker og rynker, og fjerne arr.


Forespørsel

You Might Also Like