Banner
Hjem > Om oss

FZBIOTECH er en forkortelse for Xi'an Fengzu Biologisk Technology Co., Ltd, som spesialiserer seg på produksjon av råstoff fra plantepulver, planteekstrakt, planteolje og biologiske plantevernmidler, OEM er også tilgjengelig. Med fordelen med enorm teknisk innovasjonskapasitet og en rikelig reserve av kunnskap om naturlig urteprodukt, er det rangert på listen over de ledende produksjonsbedriftene for planteekstrakter.

Innovasjon fremmer utvikling, og teknologi fører til fremtiden. FZBIOTECH har lagt vekt på å forske og utvikle planteekstrakter i mer enn 10 år. Med streng og vitenskapelig ledelse, sterk teknisk styrke, moden produksjonsteknologi og avhengige av unike planteressurser under Qinling-fjellene og vannressursene, tror vi FZBIOTECH vil være din beste samarbeidspartner innen ernæring, kosmetikk, farmasøytisk og helsevesen.

FZBIOTECH ble etablert i 2004, og ligger i industriparken Wugong fylke, Xianyang, Shaanxi. Nåværende produksjonsbasisdekke 27, 000 moh2. Produksjonskapasiteten vår er 3000 tonn / år. Og det er 10 sett ekstraksjonsutstyr i verkstedene våre, og vi vil fortsette å utvide produksjonskapasiteten.

Vi overholder prinsippet om" kundens suverene, kredittbaserte" og har gitt kundene våre produkter og tjenester av høy kvalitet og effektivitet. Basert på vårt oppdrag" Natural Source, Healthy Focus" ;, søker vi å skape en vinn-vinn-situasjon med kunden, bygge harmoni med samfunnet vårt og kjempe for en grønn og sunn verden. Velg FZBIOTECH. Velg et sunt liv!